Success story šikovnej manažérky Katky

zmena je život

Príbeh Katky sa u nás začal písať cca. pred rokom. Katka je šikovná manažérka s dlhoročnými skúsenosťami vo svojom odbore, má drive, chuť a len tak niečoho sa nezľakne.

Možno sa teraz pýtate, prečo teda vyhľadala služby koučov a oslovila nás v inBALANCE?

Samozrejme s jej dovolením (bez detailov, of course 😉) vám priblížime jej príbeh a spoločný čas na ceste za jedným zo stanovených cieľov.

Napriek všetkému, čo sme napísali vyššie sa vo svojom zamestnaní trápila. Náplň práce ju už po toľkých rokoch nenapĺňala, vytrácal sa jej zo všetkého zmysel a občas pociťovala úzkosť z tejto situácie. Neprešiel večer, aby seba alebo svoju prácu neanalyzovala. Točila sa však v bludnom kruhu a sama nenachádzala východisko. Začala si uvedomovať, že takto to ďalej nepôjde a rozhodla sa konať. Ako kouči a mentori vysoko hodnotíme jej rozhodnutie, ktoré prišlo v pravý čas.

Katka k nám neprišla náhodou, ale na priame odporúčanie od priateľa, ktorý naše služby vyhľadal už pred ňou (aj touto cestou, veľká vďaka Peťko 😉). 

Už pri úvodnom rozhovore vedela, že cestou z tejto neutešenej situácie by pre ňu bola zmena práce. Vedela celkom presne, čo by ju bavilo a kam by sa chcela profesijne posunúť. Hoci cítila túžbu po zmene, strach z neistoty a neznáma ju držal oboma nohami na starom mieste. 

Výborný posun! Vieš prečo? 

Lebo až keď si zhodnotíš aktuálny stav, poznáš svoj želaný stav a identifikuješ bariéry, ktoré ti bránia v jeho dosiahnutí, dokážeš na nich začať cielene pracovať a krok za krokom sa posúvať k svojmu cieľu.

A tak sme sa začali posúvať aj my – postupne sme odhaľovali (presnejšie povedané, my sme sa pýtali a Katka si robila odhalenia 😊) obavy, ich pramene a možnosti ako z toho von. Katka si začala plánovať kroky na presun z existujúceho bodu A do želaného bodu B. S každým novým progresom, ktorým sa nám na ďalšom sedení pochválila, naberala nový dych, doslova sa jej vracala farba a energia. 

Okrem koučingu sa zapísala aj na nové školenia, ktoré jej pomohli nadobudnúť vnútornú istotu, že koná správne, začala viac dôverovať sama sebe. A ako to už býva, ak chceš, tak sa aj celý vesmír spojí, aby si to dosiahol. Na školeniach stretla veľa zaujímavých ľudí z brandže a rozhovory s nimi pôsobili ako akcelerátor.

V ten najmenej očakávaný okamih vošla Katke do cesty nová pracovná ponuka, ktorá ju na úvod zaskočila, ale ....... to najdôležitejšie – už sa nezľakla, nezačala pochybovať, nezačala stresovať kvôli neistote. Vedela, že je pripravená na zmenu a že to s prehľadom zvládne!

Na ponuku kývla! Bez ďalšieho napínania, Katka sa už pár mesiacov realizuje na novom poste. Je to zmena, ktorú si zaslúžila, lebo na nej vytrvalo pracovala.

Čo si, my kouči, môžeme priať viac ako spokojnosť našich klientov? Tieto riadky sú pre nás najlepšou odmenou, citujeme Katku:

„Po chvíli obáv a pochybností, som si uvedomila, že nič lepšie ako táto skúsenosť a čas strávený s vami, sa mi nemohlo stať. Zmena, ktorú som spravila, patrí k tým najlepším v mojom živote. Po dlhej dobe mám opäť prácu, ktorú milujem a môj život tým nadobudol úplne iný rozmer. V súkromí sa mi vďaka tomu tiež zopár podstatných vecí upratalo 😊.

Zistila som, že najväčšie úspechy prichádzajú práve vtedy, keď sa konečne rozhodneme vykročiť a veríme si dostatočne na to, aby sme nezostávali v “komfortnej zóne“ len pre klamlivý pocit istoty.

Veľká vďaka za vašu pomoc a priateľský prístup, ktorý som v tom čase potrebovala asi najviac.

Vaša Katka“

 

Katkin príbeh sme si dovolili pretaviť do blogu ako inšpiráciu. Veríme, že povzbudí, namotivuje a pomôže vykročiť z komfortnej zóny ešte veľa ľuďom, ktorí túžia po zmene, ALE ..... 😉

V prípade otázok a záujmu o spoluprácu, sme tu pre vás! 

 váš inBALANCE tím 

******************

www.inbalance.sk

business & life coaching (ICF, SAKo)

mentoring

odbornosť, dôvera, empatia, rešpekt

“Rovnováha nie je niečo, čo nájdeš, ale niečo, čo si vytvoríš”


Rozvíjanie potenciálu u teenagerov
koučing na ceste dospievania